airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax

Kommune Qeqertalik har fået en kommunaldirektør

22. november 2017

Overgangsudvalget i Kommune Qeqertalik har ansat Hans Peter Poulsen pr. 1. december 2017 som kommunaldirektør i overgangsperioden.

Hans Peter Poulsen har en videregående administrativ uddannelse fra Ilisimatusarfik og har taget cand. scient. Adm.  fra McGill University i Montreal.

Han har arbejdet som konsulent i Kommune Qeqertalik, og han har, fra bunden af, stået for den kommende strukturform i den kommende kommune, hvor organisationsformen er helt ny i Grønland, og den har baggrund i vores kultur og skal være med til at vise, at vi er med i globaliseringen, og skal så arbejde videre med at implementere arbejdet fra overgangsperioden. Derudover har han også deltaget ved delingsarbejdet af Qaasuitsup Kommunia, som har været stor udfordring for alle.

Overgangsudvalget lægger vægt på at rekruttere veluddannede grønlændere, derfor glæder det os meget, at vi kunne ansætte Hans Peter Poulsen som kommunaldirektør i overgangsperioden. Hans Peter Poulsen skal også arbejde for at sikre sig, at man rekrutterer veluddannede grønlændere i Kommune Qeqertalik.

Vi glæder os til den kommende virkning fra vores udvikling af den nye strukturform og arbejdsgange, og ikke mindst glæder vi os til at kunne give en god og åben service til vores borgere, som vi nu er i gang med at udvikle videre.