airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax

Åbning af kunstgræsbanen i Qasigiannguit

15. august 2018

Initiativtagergruppen for etablering af kunstgræsbane i Qasigiannguit har i samarbejde med Kommune Qeqertalik officiel åbnet banen lørdag den 4. August 2018, - i højtidigt og glædeligt stemning.

Den nye kunstgræsbane i Qasigiannguit fik navnet Timooq. Efter forhenværende fodboldspiller Themothæus Frederiksen i Kugsak-45, der har haft stor indflydelse.

Det blev besluttet at følgende personer skal klippe pyntebåndet over i forbindelse med åbningsceremonien:

Akkajuk Vetterlain. Der er under overgangfasen fra ungdomsafdelingen til voksenafdeling, og som har gode udviklingspotentieller indenfor fodboldens verden. Johannes (Juaansi) Frederiksen, der er blevet sendt til det grønlandske landshold som repræsentant fra Qasigiannguit i Nordgrønland som det første repræsentant. Karl Hansen. Der har haft stort indflydelse indenfor fodboldens verden, herunder Kugsak-45.

Efter klip af pyntebåndet var der opvisning fra levende bosted. 

Initiativtagergruppen for kunstgræsbanen gav drinks til børn i forbindelse med åbningsceremonien og varme drinks og kager til voksne, disse var givet af Kommune Qeqertalik.

Der var også opvarmning i forbindelse med åbningsceremonien. Oldboys fra Ilulissat og Oldboys fra Qasigiannguit spillede mod hinanden.