airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax

Første oktober er de Forenede Nationers dag for ældre.

4. oktober 2019

Tirsdag D. 1. Oktober 2019 markerede de ældre i Aasiaat, dagen ved at gå sammen til rådhuset med skilte. De ældre udtaler deres meningstilkendegivelser til Borgmester Ane Hansen og  kommunalbestyrelses medlem Enok Sandgreen som er til stede, ansatte i embedsværket, dette skete ledsaget i fællessang.

Borgmester Ane Hansen bød derefter til en kop kaffe i kommunalbestyrelsens mødelokale.


Umiddelbart samtidigt med at de ældre i Aasiaat var trådt ind i mødelokalet var Borgmester Ane Hansen i kontakt med Kommunekontoret i Qeqertarsuaq igennem Skype, hvor Hansigne Broberg fejrede 50 års tro tjeneste i kommunen. Dette skete ledsaget af ved en fællessang med de ældre i kommunalbestyrelsens mødelokale. 

Da lykønskningen var sket, holdt Borgmester Ane Hansen en tale til de ældre i Aasiaat og forklarede kommunens tiltag inden for ældre og handicapområdet, derefter var der tid til svar på spørgsmål.


"Kære ældre i Kommune Qeqertalik.Tillykke til jer med markeringen af de Forenede Nationers dag for ældre, jeg er glad for at de ældre i Kommune Qeqertalik har årvågne foreninger. Jeg vil takke for at de ældres forening i Aasiaat har arrangeret denne begivenhed, hvor jeg har mulighed for at præsentere kommunens undersøgelse af de ældres vilkår i kommunen. Jeg takker for jeres vilje til at samarbejde, Det glæder os, at I vil være med til at bedre de ældres vilkår i Kommune Qeqertalik." - Sagde Borgmester Ane Hansen, Kommune Qeqertalik.