airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax

Børn har overrakt resolution til borgmester.

21. november 2019

Deltagerne fra Kommune Qeqertalik i børnerådets topmøde, har overrakt deres resolution til borgmester Ane Hansen på 30 års dagen for FN´s børnekonvention.

 

FN´s børnekonvention fejrede 30 års dag den 22.november 2019. Og denne dag blev fejret højtideligt i Kommune Qeqertalik.

 

På denne dag overrakte deltageren  fra Kommune Qeqertalik, Kasper Brandt Thomassen, i børnerådets topmøde børnenes resolution samt ønsker til borgmesteren i Kommune Qeqertalik.


”En af vores ønske er at der bliver ansat socialrådgivere i samtlige folkeskoler samt
at samtlige børn får undervisning i sociale forhold. Derved kan de fleste børn
få bedre levevilkår” sagde Kasper under sin tale. 

Borgmester i Kommune Qeqertalik Ane Hansen er meget glad for at modtage børnenes resolution, og roste børn for at have tilkendegivet deres meninger.


”Tak for resolutionen, vi vil overrække disse til samtlige medlemmer i kommunalbestyrelsen. Vi tager børnenes resolution meget alvorligt og vi er skal altid lytte til disse. I kender jo til nogle forhold, som vi ikke kender til, vi er allerede begyndt at arbejde med de enkelte punkter i resolutionen. ”- siger borgmester Ane Hansen, Kommune Qeqertalik.