airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax

Piitannguaq, Peter Brandt fra Iginniarfik modtog Dronning Margrethe den andens fortjenestmedalje i sølv.

9. december 2019

Piitannguaq, Peter Brandt fra Iginniarfik modtog Dronning Margrethe den andens fortjenstmedalje i sølv i dag den 9. december 2019 og 2.viceborgmester i Kommune Qeqertalik Hans Aronsen overrakte medaljen. Han modtog medaljen for sit 42 år lange tjenestemandsansættelse som lærer og for sit 40 år lange ansættelse som lærer under staten.


Vi lykønsker til Piitannguaq og hans familie fra Kommune Qeqertalik.

”Jeg føler en stor glæde og ordet tak er ikke nok til at udtrykke min lykke, jeg kan ikke undgå at kikke tilbage fordi jeg har været ansat i så mange år. Jeg har alle mine elever i tankerne, nogle er begyndt at få børn, mens andre er blevet bedsteforældre. Jeg vil takke dem alle og jeg vil også takke mine daværende og nuværende kollegaer. Jeg vil sige tillykke til min kære far, der stadigvæk er rask og levende Kasper Brandt, min kone Dorthe Brandt, mine børn, deres samlevende og alle vore børnebørn og takke dem for deres støtte. Jeg vil ikke mindst takke Kommune Qeqertalik.” - siger Peter Brandt.