airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax

Borgmester Ane Hansen Kommune Qeqertalik møder Naalakkersuisut

24. januar 2020

I forbindelse med Formanden for Naalakkersuisut Kim Kielsen og Naalakkersuisoq for Boliger og Infrastruktur Karl Frederik Danielsen rejse til Aasiaat og Qasigiannguit, har borgmester Ane Hansen, Kommune Qeqertalik benyttet sig af lejligheden til at holde et møde med dem.

 

Mødet blev afholdt i fuld forståelse og i overensstemmelse, med fælles sigt for fremtiden.

Fokusområder på mødet var primært emner omkring byggerierhvervet og infrastruktur samt kommunens organisering.

Ved mødet mellem Naalakkersuisut og borgmesteren blev der drøftet emner omkring større anlægsbyggerier, vandkraftværker, fremtidig byggeri af lufthavne i forskellige lokalområder og ikke mindst sanering af nedslidte boliger samt nybyggeri af boliger, i kommunen.

Tillige med kom man også ind på at, Kommune Qeqertaliks bygd Kangerluk ikke længere er omfattet af serviceaftalen omkring besejling samt bygdens nuværende situation.

”Jeg er glad for at Naalakkersuisut udviser forståelse for målsætningerne indenfor den nye kommunestrukturering, samt at de udviser åbenhed og samarbejdsvillighed i forhold til både anlægsbyggerier og også i forhold til andre områder i kommunens planer” -  Siger Borgmester Ane Hansen, Kommune Qeqertalik.