airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax

Overrækkelse af pris under dimission for skoleåret 2019/2020 i Efterskole Villads Villadsen i Qasigiannguit.

16. juni 2020

Det er tradition for efterskolen at overrække pris under elevernes dimission siden efterskolen startede i 2009. Bychef Søren H. Lange og medlem af kommunalbestyrelsen Aqqa Samuelsen overrakte pris under 29 elevers dimission fredag den 12. juni 2020.


 

Til prismodtager for årets elev blev Tina Larsen, fra Maniitsoq.

 

Tina Larsen har udvist god adfærd mod alle andre beboere hele skoleåret, hun er hjælpsom, udviser respekt mod tiden samt anser og efterlever skolens forholdsregler og forpligtiger sig derefter.

Hun hjælper også til som frivillig hjælper i køkkenet i weekender.

Hun lever et sundt liv, derfor udviser hun meget modvilje til at fristelser, hun er stille og rolig, som deltager aktivt i sportsgrene efter endt skoletid, som hun interesser sig for. Tina viser sin beslutsomhed derved er hun rollemodel for andre unge.


Kommunalbestyrelses medlem Aqqa Samuelsen (IA) prismodtager Tina Larsen, Bychef i Qasigiannguit: Søren H. Lange

Henrik W. Inûsugtoq, modtog udviklingspris


Paninnguaq Kristiansen, modtog opfordringspris 

 


”Dagen blev afviklet godt, personalet, bestyrelsen for efterskolen, eleverne og plejeforældrene spiste og grillede sammen i forbindelse med afslutning af skoleåret. 
Man vil nødig forlade hinanden, når man skal forlade efter at have stiftet bekendtskab med hinanden, derfor er det altid hård for eleverne at forlade hinanden, fordi de er blevet vant til hinanden. Som slutning af en god dag kom solen frem fra skyerne og dagen føltes mere god” – sagde forstander for Efterskolen Villads Villadsen Rakel Sandgreen.
Om Efterskolen Villads Villadsen:
Skoleår: 2019/2020 startede 74 elever og der demissionerede: 29 elever. Der har været følgende grunde til udmelding fra efterskolen: Overtrædelse af rammer, stop efter elevernes eget ønske samt hjemsendelse på grund af covid 19.

Efterskole Villads Villadsen (EVV) åbnede i 2009 som Grønlands første permanente efterskole i nyere tid, og efterskolens målsætning er at skabe forbindelse mellem folkeskolen og ungdomsuddannelserne.Efterskolen har plads til 80 elever mellem 16 og 18 år, og optager primært elever, der har afsluttet folkeskolen.

Der tilbydes tre linjefag: Outdoor/Adventure, Kunst/Design og Medie/Kommunikation. Hertil kommer almindelige skolefag.EVV er placeret i det naturskønne Qasigiannguit og byen er med til at danne rammen for et spændende år med nye kammerater fra hele Grønland.Et ophold på Efterskole Villads Villadsen er en enestående mulighed for at koble ambitiøs undervisning i spændende og nytænkende fag med unikke oplevelser i et trygt fællesskab.