airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax

Qeqertalik Business Council og Destination Disko Bay har set dagens lys.

opdateret 17.08.2020
14. august 2020

En vigtigt målsætning for kommunalbestyrelsen i Kommune Qeqertalik blev realiseret i dag under første bestyrelsesmøde i Qeqertalik Business Council og Destination Disko Bay.


”Jeg er meget glad og er tilfreds, da jeg har deltaget under det første konstituerende bestyrelsesmøde i dag. Jeg har fået mandat til at arbejde på vegne af kommunalbestyrelsen til at realisere en vigtig målsætning og i dag blev der afholdt både stiftende og konstituerende bestyrelsesmøde. Qeqertalik Business Council  som vi har oprettet er meget vigtig for erhvervslivet og turismen i vores kommune og jeg glæder mig meget til at bestyrelsen kommer i gang med deres arbejde og ikke mindst til vores kommende samarbejde” siger borgmesteren i Kommune Qeqertalik borgmester Ane Hansen, der har deltaget under det stiftende møde.

Nu skaber man en erhvervsdrivende fond Ifølge målsætning af samarbejdsaftale mellem Inuit Ataqatigiit og Atassut. Kommunen finansieret fonden i de næstkommende år:

2020: DKK 3.750.000
2021: DKK 3.806.250
2022: DKK 3.863.350
2023: DKK 3.921.300

Erhvervsdrivende fond i Kommune Qeqertalik skal drive Qeqertalik Business Council og Destination Disko Bay

Formålet med Qeqertalik Business Council aamma Destination Disko Bay  er at fremme erhvervs og turistme industrien i Kommune Qeqertalik, og skal arbejde med rådgivning af iværksættere og etablerede virksomheder i hele Kommune Qeqertalik.

Følgende er medlemmer i bestyrelsen for Qeqertalik Business Council og Destination Disko Bay; Jens Salling, Maliina Abelsen, Hans Jørgen Mørch, Hanne Kristiansen, Erne Lange Olsen, Knud Andersen og Jakob Jansen.

Bestyrelsen har under deres første generalforsamling valgt Hanne Kristiansen som formand og Hans Jørgen Mørch som næstformand.

 

Vi sætter vores lid til bestyrelsen og ønsker dem alt godt fremover.

 

Kommune Qeqertalik.


Hanne Kristiansen, Formand. Qeqertalik Business Council og Destination Disko Bay

Hans Jørgen Mørch, Næstformand. Qeqertalik Business Council og Destination Disko Bay 

Jens Salling, Bestyrelsesmedlem. Qeqertalik Business Council og Destination Disko Bay  

Maliina Abelsen, Bestyrelsesmedlem. Qeqertalik Business Council og Destination Disko Bay.
Erne Lange Olsen, Bestyrelsesmedlem. Qeqertalik Business Council og Destination Disko Bay.
Knud Andersen, Bestyrelsesmedlem. Qeqertalik Business Council og Destination Disko Bay.
Jakob Jensen, Bestyrelsesmedlem. Qeqertalik Business Council og Destination Disko Bay.