airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax

Kommune Qeqertalik arrangere et arbejdsseminar med  overskrift: "Siunnerfik, livsstilsændring samt tilpasning til fremtiden", hvor der vil blive udarbejdet en 5-årig plan for udvikling af børn og unge.

25. september 2020

Arbejdsseminaret vil foregå i Forsamlingshuset i Aasiaat over to dage, henholdsvis d. 29. og 30. september 2020.

Deltagerne til seminaret udgøres blandt andet af daglige medarbejdere og ledere i byer og bygder inden for sagsområdet INUIT samt personale, der arbejder med forebyggende indsatser inden for sagsområdet Timi Tarnilu. Derudover deltager også folk der arbejder med børn og unge inden for socialområdet. Hensigten er at der i fællesskab skal udarbejdes en 5-årig handleplan inden for børne og unge området.

Formålet med arbejdsseminaret er, at realisere og lave en arbejdsmetode på baggrund af den kurs og de målsætninger, som blev sat af kommunalbestyrelsen for børn og unge i Kommune Qeqertalik.

Under seminaret vil der blandt andet blive drøftet vilkår for børn og unge, bedre skoleresultater og sundere livstil.

For at opnå en grundig rammesættende planlægning vægtes det højt fra Kommune Qeqertalik’s side, at en bred vifte af personer, der til dagligt arbejder med børn og unge deltager i seminaret.

Ved slutningen af seminaret vil der blive lavet et arbejdsgrundlag inden for de forskellige arbejdsområder og endvidere udarbejdes planer for det fremtidige tværfaglige samarbejde.

 

Sekretariat, INUA.

Kommune Qeqertalik.