airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax

Fritidsjagtbevis kan nu betales online via www.sullissivik.gl

Pressemeddelelse fra Departementet for Fiskeri, Fangst og Landbrug.
5. oktober 2020
1. oktober 2020

Departementet for Fiskeri, Fangst og Landbrug kan med glæde meddele at det nu er muligt at betale for fritidsjagtbevis online, gennem selvbetjeningsmodulet på www.sullissivik.gl.

Fritidsjagtbeviset kan betales ved at logge på www.sullissivik.gl med nem-id, hvorefter det vil være muligt at bestille, betale og printe fritidsjagtbeviset. Det vil fremgå af jagtbeviset at det er betalt. Dette gælder også, hvis du vælger at betale dit jagtbevis med girokort, enten via netbank eller posthuset.

Departementet arbejder også for at samme ordning sker for erhvervsjagtbevis, hvilket forventes implementeret før 15.10.2020.

Departementet for Fiskeri, Fangst og Landbrug ønsker samtidig at erindre både erhvervs- og fritidsjægere om, at indberetning af fangst for oktober-december 2019 til og med september 2020 skal ske senest den 15. oktober 2020, for at komme i betragtning til kvoterede arter og for at få jagtbevis for 2021.

 

For nærmere information kontakt Amalie Jessen, afdelingschef, Departementet for Fiskeri, Fangst og Landbrug, tlf.: 34 53 04, e-mail AMALIE@nanoq.gl