airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax

Skoleelever I Iginniarfik fik deres Ipad

21. oktober 2020

Lørdag d. 17. oktober 2020 deler man i højtidelig stemning Ipads ud til skoleelever i Atuarfik Sakarias Hansen. Lærer Kathrine Isaksen og lærer/leder i skolen Peter Brandt uddeler Ipads.

 

Forældre, skolebestyrelsen, medarbejdere på skolen samt lærere fra Gammeqarfik deltager. Andre som holdt efterårsferie i Iginniarfik var Christina M. Brandt og Marthine Isaksen. Kommunalbestyrelsesmedlem Timooq Mølgaard holdt tale og lykkeønskede eleverne.

 

En af deltagerne var engelske Nichlas Parson, udlånt lærer fra Kangaatsiaq-skolen, som har undervist på engelsk i periode 15- 20. oktober i Iginniarfik. Nichlas konkluderede at eleverne i Iginniarfik er meget dygtige til engelsk lige som andre elever som har engelsk lærer. Han er glad for at være i Iginniarfik.

 

Forældre underskriver blanketter i anledning at elever fik deres Ipads og der blev instrueret i hvordan man bruger Ipads. Senere kommer Ipad-censorer fra Kangaatsiaq-skolen for at oplære lærere.
”Således kommer vi til at starte med at undervise med Ipads. Jeg håber at elever og lærere vil bruge dem godt. I anledning af dette, vil jeg takke Kommune Qeqertalik. Tak Borgmester Ane Hansen” - Sagde lærer og skoleleder Peter Brandt.