airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax

Qeqertalik Business Council og Destination Diskobay får direktør. 

14. december 2020

Gerth P. Olsen bliver ansat som direktør for Qeqertalik Business Council og Destination Diskobay pr. 1. Januar 2020.

Gerth P. Olsen er 38 år og er født og opvokset i Ilulissat. Han har følgende uddannelsesbaggrund Copenhagen Business School handelsstyring. Cand. merc. - Økonomisk markedsføring. Han startede med at lave handels- og varestyring, da han blev færdiguddannet i 2013, først i Royal Greenland´s salgs- og markedsføringskontor i Svenstrup og senere i Tele-Post´s salgs- og markedsføringskontor som Commercial Product Manager.

Foto: Gerth P. Olsen.


“Jeg er spændt og glæder mig til at starte i mit nye job, hvor jeg skal have samarbejde med erhvervsråd i Kommune Qeqertalik, virksomheder og borgere i kommunens byer og bygder, og jeg ønsker at gøre erhvervslivet i kommunen attraktivt og videreudvikle det.”- siger Gert P. Olsen

Om Qeqertalik Business Council og Destination Disko Bay:

I henhold til samarbejdsaftale mellem Inuit Ataqatigiit og Atassut i kommunalbestyrelsen ved Kommune Qeqertalik blev erhvervsfond i Kommune Qeqertalik oprettet sidste år. Denne har til opgave at udvikle af erhverv og turismen og skal rådgive eksisterende virksomheder i hele Kommune Qeqertalik og har fået denne navn:

Qeqertalik Business Council og Destination Disko Bay.

Qeqertalik Business Council og Destination Diskobay er oprettet som selvejede institution.

Bestyrelse:
Under mødet den 14. August i Qeqertalik Business Council og Destination Disko Bay blev bestyrelsen konstitueret:

Formand: Hanne Kristiansen, næstformand: Hans Jørgen Mørch bestyrelsesmedlemmer: Jens Salling, Maliina Abelsen, Erne Lange Olsen, Knud Andersen, Jakob Jansen.

Direktør:
Gerth P. Olsen pr. 1. Januar 2020.

Placering af administrationsbygningen:
Hvalkommandørboligen i Aasiaat.

Kommune Qeqertalik har afsat følgende midler i de næstkommende år:

2020: DKK 3.750.000

2021: DKK 3.806.250

2022: DKK 3.863.350

2023: DKK 3.921.300

Qeqertalik Business Council og Destination Disko Bay har følgende opgaver:
Qeqertalik Business Council og Destination Disko Bay har følgende formål: udvikle erhvervslivet og turismen i Kommune Qeqertalik, argere som rådgivningsenhed for eksisterende virksomheder i hele Kommune Qeqertalik i hverdagen.