airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax

Uddannelse i børnehøjde i Qeqertarsuaq.

22. februar 2021
Alle trin i Qeqertarsuarmi atuarfik samt studerende ved Majoriaq deltog, da arbejdområderne INUIT og INOQARFIK arrangerer miniuddannelsesmessen i den lokale idrætshal, hvor fem-arbejdspladser deltog.

I år er det den første af slagsen, hvor alle trin fra skolen samt Majoriaq studerende deltager til arrangementet. Arrangørerne bag denne miniuddannelsesmessen siger, at man regner med, at man fremover vil arrangerer sådan igen. Mest på grund af de mange tilslutninger man har oplevet.

Man har tilrettelagt messen forståeligt til de yngste elever, så de forstår for eks. ordet uddannelsen. Eller vigtigheden af ikke at komme for sent til skolen. 
"Vi har tilrettelagt på den måde, at vi ikke kommer op på en højere enhed, for eks. universiteter. vores fokus er, at vi skal helst have dem som kan tages direkte umiddelbart efter 10. klasse. Såsom: GUX, og de håndværksmæssige. " sagde Ajannguaq Grønvold som er daglige leder i Majoriaq Qeqertarsuaq.

Ved dette års uddannelsesmesse deltog fire arbejdspladser såsom: GUX-Aasiaat, Sanasoq Felix, Royal Greenland samt to arbejdspladser fra Kommunen børnehaveinstitutionen samt Majoriaq.
Sagsområdet INUIT samt INOQARFIK arbejder tværs sammen for denne miniuddannelsesmessen.

 

 

Sagsområdet INUIT & Sagsområdet INOQARFIK

Qeqertarsuaq, Kommune Qeqertalik.