airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax

Borgmester Ane Hansen skal være protektor for Grønlandsmesterskaberne i langrend. 

31. marts 2021

I år afvikles Grønlandsmesterskaberne i langrend i Aasiaat i dagene fra 1. april til 5. april med ASP som arrangør.

Privat foto: Hans Rafaelsen. 

“Vi er klar til mesterskaberne, løjper og andet materiel er klar til brug, de fleste deltagere er ankommet og vi håber alle som er tilmeldt vil komme til tiden. I morgen starter åbningsceremonien, resultaterne kan følges i ASP´s facebookside og i Ataarut, ASP´s klubhus. Vores nye tidtagningsudstyr er helt moderne, på den måde kan begivenhederne ses fra hele verden, hvor skiløberne er henne, hvem er hurtigst osv., begivenheden optages på tv og vil vises på tv på et senere tidspunkt. Selvom arrangementet er anderledes på grund af Corona, håber vi at mesterskaberne bliver afsluttet tilfredsstillende og at deltagere vil få gavn af det.”- siger Hans Rafaelsen, formand for ASP.

Borgmester Ane Hansen skal være protektor for Grønlandsmesterskaber i langrend.

Privat foto: Borgmester Ane Hansen

“Vi er glade for mesterskaberne som vi har set frem siden i fjor, kan endeligt starte igen, vi hilser de ca. 104 skiløbere som kommer udefra hjerteligt velkommen til Aasiaat, Kommune Qeqertalik og ønsker dem et godt og fair konkurrence”- siger Borgmester Ane Hansen. Kommune Qeqertalik.