airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax

Budget seminar 2021

Folkevalgte har netop afholdt budgetseminar i Kommune Qeqertalik
29. juni 2021

Folkevalgte har netop afholdt budgetseminar i Kommune Qeqertalik

 

Kommunalbestyrelse og bygdebestyrelser i Kommune Qeqertalik har været til budgetseminar i dagene 22. Og 23. juni i Qasigiannguit.

På første dag, d. 22 juni 2021, blev information om budget fremlagt for de folkevalgte, hvor i blandt bycheferne fremlagde borgernes ønsker, fra borgermøder i alle byer, der blev afholdt inden budgetseminar.

På anden dag, d. 23. juni 2021, blev dagen skudt i gang med, Frank Rasmussen, der er direktør for ESANI A/S der præsenterede virksomheden. ESANI A/S er en den nye nationale affaldsselskab, ligesom 3 andre kommuner, er Kommune Qeqertalik medejer i ESANI A/S, hvor der er repræsentation i bestyrelsen.

Efter præsentation af ESANI A/S, debatterer kommunalbestyrelsesmedlemmer og bygdebestyrelsesmedlemmer om bestemte emne i hver gruppe. Gruppe debat afsluttes med 3 hovedpunkter, som gruppen selv vælger ud fra gårsdagens fremlæggelse om information om budget. ligeledes afsluttes budgetseminaret med fremlæggelser fra grupper.

 

Billeder fra budgetseminar: