airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax

I Aasiaat blev der uddelt Dronning Margrethe den andens Fortjenstmedalje i sølv. 

4. juni 2021
4. juni 2021


Larsine Nielsen, der har været ansat i staten som medhjælper i Vuggestuen Vâva i Aasiaat i 40 år, fik tildelt Droninng Margrethes fortjenstmedalje i sølv.

Larsine Nielsen.Borgmester Ane Hansen overrakte medaljen, Larsine Nielsen, hendes mand Anthon Nielsen, deres børn og børnebørn, børnene, søskende og kollegaer deltog under overrækkelsen i kommunkontoret i Aasiaat.Larsine Nielsen blev ansat den 20. december 1980 i vuggestuen Vâva som medhjælper, som hun til dags dato er ansat i. 

Laila S. Samuelsen, Leder i Vuggestuen Vaava

”Larsine er et menneske, der er hengiven mod sit arbejdsplads, livlig, glad, lattermild, har god kendskab til børnehavens opgaver, og kender alt til husets historik. Hun lader morgenholdet møde op i indbydende, når hun skal møde tidligt op og når man træder ind i lokalet kan man med det samme dufte kaffen, samtidig med at Larsine er meget stabil, vi siger stort tillykke til Larsine og hendes familie med tildeling af fortjenstmedaljen på grund af hendes hengivenhed og gode humor fra alle hendes kollegaer.” – siger leder i Vuggestuen Vaava Laila S Samuelsen.

Larsine har siden sin ansættelse i vuggestuen Vaava passet tre generationer.

Anthon & Larsine Nielsen.

”Det er så glædeligt, jeg havde ikke forventet dette, mine afdødede forældre og svigerforældre der har lagt grundlaget for mit virke og støttet mig meget, er i mine tanker, fordi de har passet vores børn når de har været syge imens vi er på arbejde og har altid støttet mig under min ansættelse. Jeg fortryder ikke at have arbejde i Vaava i 40 år, fordi det er trygt arbejdsplads, vi har som kollegaer været udsat for hårde dage i løbet af årene, men de fleste dage har været glædelige. Børnehaven har været udviklet meget hurtigt i de år jeg har været ansat, jeg har deltaget i mange kurser og det har udviklet mig meget som person. Det er glædeligt at jeg kunne have serviceret 3 generationer.Vi har et godt kollegial samarbejde på mit arbejdsplads og jeg er meget taknemmelig for at vores leder arbejder på lige fod med os på ligeværdigt grundlag, jeg har også mine tidligere kollegaer i tankerne, nogle er jo også afgået ved døden, jeg er dyb berørt, jeg føler glæde og taknemmelighed, jeg vil takke min familie, kollegaer, borgmesteri Ane Hansen for at deltage under receptionen.”- siger Larsine Nielsen.Vi lykønsker Larsine og hendes familie fra Kommune Qeqertalik.Sekretariatet INUA.

Borgmester Ane Hansen & Larsine Nielsen.

Larsine og hendes søskende.

Larsine, manden, børn og børnebørn.