airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax

Camp Q 2021 i Qeqertarsuaq.

4. juni 2021

Qeqertarsuaq, Kommune Qeqertalik skal i samarbejde med Grønlandske børn afholde Camp Q 2021 i Qeqertarsuaq.

Grønlandske børn har siden 2014 afholdt camps, dvs., at de har afholdt aktiviteter for grønlandske børn i en sommerlejr. Indtil videre har foreningen afholdt sommerlejr i Ittoqqortoormiut og Qaanaaq.

Nu skal Camp Q 2021 afholdes i Qeqertarsuaq med start fra 5. juli og tre uger frem. Kommune Qeqertalik i Qeqertarsuaq skal i samarbejde med Grønlandske børn og 17 frivillige fra andre lande afholde aktiviteter i Qeqertarsuaq.

Håndarbejder fra Pandura skal anvendes under afholdelse af aktiviteter, lege fra besøgendes lande og besøgendes egenskaber skal danne baggrund til aktiviteterne.

Aktiviteten vil blive afholdt for børn, unge og andre borgere. Aktiviteten skal være med til at udvikle børns fysiske egenskaber, håndarbejder, kreative musikale evner, ord, udviklende aktiviteter for børn, hvor de bevarer deres personlighed og deres evner omkring sociale samvær med andre, fremme deres kommende kulturelle evner og vidensdeling uanset alder er nogle af aktiviteterne. Derved kan børn, voksne, ældre borgere og virksomheder i Qeqertarsuaq lade sig inspirere af aktiviteten.
“Vi glæder os meget til at afholde denne aktivitet i løbet af sommeren omgivet af et smukt miljø. I Qeqertarsuaq anser vi det for at være vigtigt at afholde planlagte og varige aktiviteter for børn, unge og borgere, der kan afvikles hele året. Vi glæder os til at afholde forskellige kulturelle aktiviteter sammen med internationale besøgende fra starten af juli i Qeqertarsuaq."- Sagde arbejdsgruppen, Camp Q.

Villige og frivillige foreninger søges i Qeqertarsuaq, der ønsker at deltage i afholdelsen af Camp Q 2021. 

Alle frivillige skal vise en Børneattest.

 

“Vi efterlyser også villige foreninger og enkelte personer, der ønsker at hjælpe til under afholdelsen af den tre uge lange aktiviteter fra de internationale besøgende. Frivillige kan rette henvendelse til kommunen (byledelsens forstue) husk at medbring en Børneattest. – Sagde Arbejdsgruppe, Camp Q. Ajana Abelsen, Per Andersen, Felix Olrik.

 

Foreninger og frivillige i Qeqertarsuaq, der ønsker at yde hjælp kan rette henvendelse til: 

Ved at henvende til kommune kontoret skal man kontakte med Per Andersen, Ajana Abelsen og Felix Olrik.

E-mail.: qeqertarsuaq@qeqertalik.gl

Tlf. 70 19 00 og får det omstillet til overnævnte ansatte


Kommune Qeqertalik, Qeqertarsuaq & Tusagassiivik.