airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax

Deltag til et start-up kursus i august måned, som er arrangeret af Qeqertalik Business Council, i samarbejde med Innovation Greenland.

30. juli 2021

Til august planlægger Qeqertalik Business Council en række start-up kurser, som vil være gavnlige for dem, som har iværksættertanker eller netop er startet op som selvstændig.

Hver lørdag kl. 08:30-15:00 i august tilbyder Qeqertalik Business Council, i samarbejde med Innovation Greenland, et start-up relateret kursus, med en lokal forankret kursusinstruktør der vil gøre iværksætteren klogere på budgettering, bogføring samt på en række skattemæssige forhold der gør sig gældende for nystartede. Derudover vil det være muligt at møde en driven iværksætter, som vil fortælle sin historie og erfaringer med egne udfordringer som iværksætter til inspiration for andre.


”Jeg er glad for at vi endelig kan sætte gang i de iværksætter-relaterede kurser i vores region. Dette medfinansieres af Innovation Greenland, så det er også rart at kunne se udbyttet i dette samarbejde, som vil være til gavn for vores aktiviteter i Qeqertalik.

Vi er opmærksom på retningslinjer og der må være kun 20 deltagere i alt inklusivt kursus holdere, der er stadigvæk plads til kurser, borgerne kan tilmelde sig, så længe at man overholder retningslinjer” -udtaler adm. direktør Gerth P. Olsen.

Foto: QBC. Gerth P. Olsen, Administrerende Direktør. 

 


Retningslinjer for at deltage til kurser, at man viser: 

• Dokumentation at man er færdigvaccineret mod COVID-19.

• Dokumentation at man er testet negativ for COVID-19 inden for de seneste 48 timer.

(Bemærk: 48-timerstesten kun kan tilbydes såfremt sundhedsvæsenet har lokale ressourcer til det. Nærkontakter og personer med symptomer vil stadig blive prioriteret i forhold til test.)

 

Kurserne afholdes i Sømandshjemmet Aasiaat, men andre med iværksættertanker fra Qeqertalik-regionen, er velkommen til at kontakte Qeqertalik Business Council for deltagelse i kurserne.

Kontakt:

Qeqertalik Business Council A/S 
E-mail.:
info@qbc.gl
Mobil nr.: (+299) 55 82 82

Udover ovennævnte får Qeqertalik Business Coucil besøg af Greenland Venture og deres bestyrelse den 18. august, hvor byens erhvervsdrivende og interessenter er velkommen til at deltage til en uformel snak med Qeqertalik Business Council og vores gæster fra Greenland Venture.

Foto: QBC, rådgivning i Qeqertarsuaq.


Har du drømme om at åbne en café, butik eller et værksted i Kommune Qeqertalik og er usikker på, hvordan du skal starte eller prioritere dine tanker? Så kan du starte med at kigge på Qeqertalik Business Council webside på qbc.gl og læse dig frem til mulighederne, eller kontakt QBC pr. mail eller mobil og aftal et tidspunkt til et møde.


Tjek Qeqertalik Business Council aktivitetskalender på deres hjemmeside og se nærmere på muligheder – tryk her.