airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax

Hilda Zeeb fra Qeqertarsuaq fik Hendes Majestæt Dronning Margrethe den anden´s Fortjenestmedalje i sølv.

3. september 2021

Onsdag den 1. september  er en uforglemmelig dag for Hilda Zeeb. Det er netop dagen for, at hun fik overrakt Hendes Majestæt Dronning Margrethe den anden`s  Fortjenstmedalje i sølv.

Karl Thue Nathanielsen fra Qeqertarsuaq som er medlem af Kommunalbestyrelsen stod for overrækkelsen af fortjenstmedaljen.

Medlem af kommunalbestyrelsen karl Thue Nathanielsen & Hilda Zeeb.Overrækkelsen af Hendes Majestæt Dronning Margrethe den anden`s Fortjenstmedalje i sølv foregår særskilt. Da Hildas Fortjenestmedalje kom ikke til tiden, blev  hun fejret til
hendes 40 år´s jubilæum som offentlig ansat i året 2019. Og nu efter 2 år fik hun sin medalje i højtidsstemning.


Da Qeqertarsuaq var en kommune Hilda begyndte at arbejde i en børnehave, senere begyndte hun at arbejde i skolen, Karl Thue Nathanielsen nævner det som bemækrning i sin tale, at det var  ham som ansatte hende, han var daværende skoleinspektør. Hilda havde arbejde med forebyggelse i kommunen og som miljøarbejder i kommunen. I dag arbejder hun i familie huset som familie vejleder.Højtidelig jubilæum foregår i familiehuset i Qeqertarsuaq med Hildas nærmeste familie og kollegaer.

Vi lykønsker Hilda Zeeb og hendes hendes familie fra Kommune Qeqertalik.

Qeqertarsuaq, Kommune Qeqertalik & Sekretariatet INUA