airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax

Der var en valg til formand for elevrådet til Demokratidag i Folkeskolen Gammeqarfik.

11. oktober 2021

Onsdag den 15. September 2021 foregik en af FN internationaldag der hedder Demokratidag i Gammeqarfik. I anledning af dagen har der været valg til formand for elevrådet. Inden valget har der været en livlig valgkamp mellem 2 elever der går i ældstetrinnet, under valgkampen var der også rigtig mange spørgsmål til kandidaterne fra elever i Gammeqarfik. Kandidaterne hedder Nora Dahl og Judithe Geisler Lundblad.

Efter timefordelte valgkampe var der timefordelte valg, hvor rigtig mange elever stemte for de elever som præsenterer sig rigtig godt under valgkampe. Til sidst var der opråbning af den ny Formand for elevrådet i Gammeqarfik for skoleåret 2021/2022. Formanden blev Nora Dahl Josefsen. Vi lykønsker alle kandidaterne for deres flotte kamp med håb om god samarbejde for skoleåret.

302 elever stemte til valget ud fra 411 elever der kunne stemme. Vi siger tusind tak for alle der var med til at realisere dagen og ikke mindst tak til kandidater og alle vælgere.

Med venlig hilsen
Ajaaja Rosing

Judithe stemmer