airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax

Borgmester Ane Hansen havde et møde med musikergruppen Inneruulat under deres 45 års jubilæum som en musikband.

1. oktober 2021

Musikbanden Inneruulat blev i1976 dannet i Aasiaat, og deres udgivelser har drejet sig om de vilkår der fandtes i verdenen, politik, borgervilkår og naturen, og gruppen er velkendt både her i hele landet og omverdenen.

Borgmester Ane Hansen har indbudt musikbanden til kommunekontoret og lavet et hilsen arrangement, for at fejre deres 45 års jubilæum.

”Da Inneruulat blev dannet, havde vi haft lyst til at ændre borgernes vilkår, hvor vi var langhårede og brugte trumpetbukser samt afholdte musikarrangementer. Inneruulat har haft stor indvirkning til at Aasiaat og har været ambassadører til vores kommune og er velkendte. De har som musikband været et samlingspunkt for hele samfundet.  Jeg vil takke Inneruulat, eftersom de har givet os stor musikarv og vi glæder os allesammen til de skal spille her til aftenen”- Sagde borgmester Ane Hansen. 

Under audiensen deltog guitaristen og sologuitaristen i Inneruulat Kaaleeraq Reimer, gammel medlem i banden Leif Immanuelsen, medlemmerne i banden Pele Kaspersen, Nukannguaq Sandgreen, Viila Sandgreen og bestyrelsen i foreningen Inussuit.

Foreningen Inussuit fra Aasiaat, har arrangeret Inneruulat´s jubilæumskoncert i idrætshallen i Aasiaat, og det afholdes fridag den 1.  oktober 2021, tidligt om aftenen til familierne og om natten til de voksne.

Sekretariatet INUA