airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax

Vil du deltage til børneråd?

Valg af børnerådsrepræsentanter i Kommune Qeqertalik i alle bosteder sker, d. 27.november 2021
16. november 2021

 

Vil du deltage til børneråd?

 

Valg af børnerådsrepræsentanter i Kommune Qeqertalik i alle bosteder sker, d. 27.november 2021

 

Du kan stille op til børnerådsvalg hvis du er 13-17 år.

Børneråd (MI)

Kommunalbestyrelsen, Meeqqat Isummersorfiat (MI) og Nakuusaaqqat skal have en synergi effekt. Således at kommunalbestyrelsen kan sende et emne til MI til bearbejdelse, som så MI sender videre til Nakuusaaqqat til drøftelse. Nakuusaaqqat sender deres input videre til MI, som så bliver bearbejdet til videre sendelse til kommunalbestyrelserne. Nakuusaaqqat sender deres input videre til MI, som så bliver bearbejdet til videre sendelse til kommunalbestyrelserne.

 

Vil du tage ansvar og have indflydelse på børn og unge, at afholde positiv kampagne om børnerettigheder, vi du gøre en forskel for børn og unges vilkår?

 

Temaet for børnenes topmøde er “Silap pissusiata allanngoriartornera piujuaannartitsinerlu” Klima forandring og bæredygtighed, Børnetopmøde afholdes i Ilulissat. Er du interesseret for emnet, og vil med til debatten?

Så du har mulighed for at stil op til børnerådsvalg.

Du kan præsentere dine mærkesager til din valgkreds ved at filme eller skrive og indsende til: qeqertalik@qeqertalik.gl eller aflevere fysisk til Sullissivik. Mærk mailen: BØRNERÅD [STED EX. IGINNIARFIK]

 

Send din valgmateriale senest d. 23.november 2021 kl. 12.00

Husk, at din forældremyndighedsindehaver skal udfylder vedhæftede samtykkeerklæring for stille på børnerådsmedlem, og blive Qeqertaliks repræsentant til børnetopmødet. Du kan hente samtykkeerklæring skabelon på hjemmesiden www.qeqertalik.gl eller henter skabelonen til Sullissivik.