airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax

Nye Coruna tiltag af kommunens institutioner i Aasiaat

7. december 2021

 

Nye tiltag af kommunens institutioner i Aasiaat

Idag den 7. December 2021 fik kommunen underretning om at der smittet med covid-19 i Aasiaat.

Tikisaaq

En i vuggestuen Tikiusaaq i Ungaaq. Pågældende er allerede blev sendt hjem. Husstanden er i isolation. Vi anbefaler at alle børnene og husstande i Ungaaq bliver testet. Øvrige børn i Tikiusaaq kan også blive testet hvis man har symtomer.

Gammeqarfik

Skolelederen kommer med en meddelelse til alle forældre som har børn på skolen Gammeqarfik i Aasiaat. Derfor anbefaler kommunen at følge med i forældreintra.

Natrenovation

Renovationsfolk skal ikke længere komme ind og hente renovationsposer, derfor skal brugerne selv sørge for at tage posen fra og sætte den udenfor ejendommen. Brugere af natrenovasionsposer skal selv sørge for at lægge uden for ejendommen, men de skal ikke selv sørge for at transportere poserne tl renovationshuset, og vi vil anmode ældre og gangsbesværede personer om at rette henvende sig til Sullissivik ved at ringe til 70 19 00 eller maile til denne mail

qeqertalik@qeqertalik.gl .

Borgerservice Aasiaat, Kommune Qeqertalik

Al henvendelser skal ske ved at ringe til telefon 70 19 00. Når man ønske at have en fysisk henvendelse, skal man ringe til telefon 70 19 00 for at bestille en tid eller ved at sende mail til qeqertalik@qeqertalik.gl

De personer, der rette henvendelse til servicecenter, kan kun kommet ind til kommunekontoret ved at komme ind i Borgervice center ved vejen.

Al fysisk henvendelse skal ske ved at bruge indgangen ved Borgerservice center ved vejen. Der er ikke krav om at vise en coronapas. Men der er krav på at vise en coronapas eller en test, hvis man skal gå op til 1. salen eller til direktionen.

På på de ældre og svage i samfundet

ALLE besøg ved ældre og svage frarådes, særligt ved beboere på kommunens alderdomshjemmet, men også ved ældre og svage i private hjem. Denne anbefaling skyldes den særlige risiko som gruppen er i ved smitte ved Covid-19.

Derfor anbefaler vi også, at det skal være kun nær pårørende der besøger de ældre i alderdomshjemmet.

Foreløbig ændringer gælder indtil der kommer  yderligere oplysninger fra kommunen.

 

Inussiarnersumik inuulluaqqusillunga | Med venlig hilsen

Arne Sandgreen Reimer

Bychef
Aasiaat