airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax

Meddelelse til borgerne

Information om Covid-19 i Aasiaat.
10. februar 2022

Information om Covid-19 i Aasiaat.

Den 9. februar 2022 meddelte Naalakkersuisut at de fleste restriktioner bortfalder fra og med torsdag den 10. Februar 2022. Det betyder, at alle restriktioner i Kommune Qeqertalik i Aasiaat, Kitsissuarsuit, Ikamiut og i Akunnaaq skal ændres.

Borgerservice Aasiaat og Majoriaq, Kommune Qeqertalik

Alle tidligere restriktioner droppes. Det betyder, at alle i borgerservice i Aasiaat, Kitsissuarsuit, Ikamiut og i Akunnaaq krav om mundbind m.m.. droppes, dermed er der almindelig borgerhenvendelser.

Natrenovation

Renovationsfolk skal forsat ikke at komme ind og hente renovationsposer, derfor skal brugerne selv sørge for at tage posen fra og sætte den udenfor ejendommen. Det skyldes bla. for at beskytte borgerne og ansatte da der er stadig smitte i byen. Inoqarfik Aasiaat melder ud, ligeså snart når der er ændring.

Alderdomshjemmet.

Tidlige på ugen meddelte Kommune Qeqertalik at der var udbredt smitte bla. beboere i alderdomshjemmet. Vi kan nu meddele, at de fleste beboere i alderdomshjemmet er raskmeldte, og man regner med at alle bliver raske i slutning af denne uge hvis det ikke ændre sig.

Alligevel forsætter vi med at lukke for besøget, da vi har forsat smitte i alderdomshjemmet blandt beboere. Inuit Aasiaat melder ud, når der er almindelige besøg i alderdomshjemmet

 

Inussiarnersumik inuulluaqqusillunga | Med venlig hilsen

Arne Sandgreen Reimer
Bychef
Aasiaat

Oq. | Tlf. (+299)  70 19 00