airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax

Politisk Koordinationsgruppe afholdt i Aasiaat

3. marts 2022

 

Borgmester Ane Hansen har haft fint besøg i den forgangne uge. Mimi Karlsen, Naalakkersuisoq for Sociale Anliggender og Arbejdsmarked, var værten for programmet, imens Kommune Qeqertalik stod for nogle aktiviteter, blandt andet borgermøde.

Fredag blev der holdt frokost for borgmestre og kommunaldirektører i Kommune Qeqertaliks mødesal. Fredag eftermiddag var der hundeslæde, snescooter, ski og snesko hygge i udkanten af byen. Fredag aften afholdt Kommune Qeqertalik reception i forsamlingshuset for ankomne Naalakkersuisut og borgmestre med oplag af Qeqertalik Business Council. Lørdag eftermiddag var der møde, og om aftenen blev der afholdt borgermøde, hvor alle kunne møde de ankomne Naalakkersuisut. Hele søndag var der møde, og om aftenen var der afslutningsmiddag.

Udover de planlagte aktiviteter i løbet af weekenden, kom Charlotte Ludvigsen, borgmester i Kommuneqarfik Sermersooq forbi Kommune Qeqertalik mandag morgen, og Malik Berthelsen, borgmester i Qeqqata Kommunia forbi Gammeqarfik for at hører om GE’s og Gammeqarfik’s samarbejde om vikarordning og lektiecafe som GE stod for mandag formiddag.