airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax

Nye serviceydelser i Sullissivik Kangaatsiaq og i Natrenovation i Kangaatsiaq starter pr. 6. august 2021.

6. august 2021

Kære borgere

Vi skal hermed meddele at følgende serviceydelser fra serviceområder i Kommune Qeqertalik Kangaatsiaq, er gældende fra i dag den 6. august 2021: 

Sullissivik Kangaatsiaq, Kommune Qeqertalik: 

  • Al henvendelse skal ske ved at ringe til telefon 70 19 00. 
  • Når man ønsker at have en fysisk henvendelse, så skal man ringe til telefon 70 19 00 for at bestille tid eller ved at sende en mail til denne mail: qeqertalik@qeqertalik.gl 

Al fysisk henvendelse skal ske ved at bruge indgangen ved Sullissivik, og man skal bruge mundbind, når man kommer ind i Sullissivik. Og husk at holde afstand og at spritte hænderne. 

Natrenovation Kangaatsiaq, Kommune Qeqertalik: 

  • Renovationsfolk skal ikke længere komme ind og hente renovationsposer, derfor skal brugerne selv sørge for at tage posen fra og sætte den udenfor ejendommen. Brugere af natrenovationsposer skal selv sørge for at lægge poserne uden for ejendommen, men de skal ikke selv sørge for at transportere poserne til renovationshuset, og vi vil anmode ældre og gangbesværede personer om at rette henvendelse til Sullissivik ved at ringe til telefon 70 19 00 eller maile til denne mail qeqertalik@qeqertalik.gl. De personer, der retter henvendelse til disse serviceområder, kan kun komme ind til kommunekontoret efter aftale med personalet og vil blive hentet af personalet. 

Natrenovationsfolk vil hente renovationsposer i følge planen. Grunden til denne beslutning er for at beskytte borgerne og personalet mod Covid-19 samt for at forebygge spredning af Covid-19.

Disse beslutninger er taget for at beskytte borgerne i Kangaatsiaq for eventuelt smittespredning, restriktionerne gælder fra dagsdato den 6. august 2021 og vil være gældende indtil der meddeles noget andet.

Hans Inûsugtok' 
Bychef.
Kangaatsiaq. Kommune Qeqertalik.