airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax

Hansine Broberg fra Qeqertarsuaq pensioneres efter at have arbejdet i offentlig institution i 51 år.

4. november 2020

Fredag den 30. oktober var der afskedsreception i Qeqertarsuaq kommunekontors mødesal, da Hansine Broberg går på pension efter 51 år i det offentlige.


Hansine fik overrakt Hendes Majestæt Dronning Margrethe II´s fortjenstmedalje i sølv til sin 40 års jubilæum i  år 2015.

Hansine blev født i Aamaarutissat i 1953. Hun har arbejdet i kommunen i Qeqertarsuaq i 51 år, hvor hun startede som lærling på Socialkontoret Qeqertarsuaq. Herefter arbejdede hun i flere afdelinger, men sluttede sin karriere som den startede, nemlig på socialkontoret.

Således har arbejdspladsen ændre titel fire gange:

  • Kæmnerkontoret, Godhavn hos Ministeriet for Grønland.

  • K`ek`ertarssûp Kommunia.

  • Qaasuitsup Kommunia.

  • Kommune Qeqertalik.


Til Hansine Brobergs afskedsreception deltog hendes kollegaer, slægtninge samt Kommunalbestyrelsesmedlemmer i Kommune Qeqertalik Kristian Broberg og Bia A. Broberg.


”Hansine mange tak for at du har arbejdet i kommunen. Du har arbejdet trofast på din arbejdsplads, og har altid sørget for en god service og de bedste resultater i dit arbejde, det er din stor ære.
Nu har du arbejdet i det offentlige og servicer, jeg ønsker dig og din familie det bedste i fremtiden.”- Sagde Benedikte Mølgaard, Bychef i Qeqertarsuaq.

”Det er meget sjældent at man møder en der har arbejdet i samme arbejdsplads i lang tid, derfor er jeg glad for at Hansine Broberg har været vores kollega inden hun blev pensioneret.  En kompetent medarbejder og som er loyal til sit arbejde, har vi meget at takke for, derfor ønsker jeg at du starter de aktiviteter som du altid har interesseret sig for, og opnår gode resultater.” -Sagde Borgmester Ane Hansen, Kommune Qeqertalik.

Hansine Broberg, Bia A. Broberg, Kristian Broberg i kommunens mødesal i Qeqertarsuaq.